Проєкти
Четвер, 04 листопада 2021 16:52

Про оголошення аукціону на передачу в оренду майна комунальної власності

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ПРОЄКТ

РІШЕННЯ

ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

___._______.2021                                                                                            №___

м. Старокостянтинів

Про оголошення аукціону на передачу в оренду майна комунальної власності

З метою дотримання норм чинного законодавства України, відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 483,  враховуючи рішення  Старокостянтинівської міської ради від 22 жовтня 2021 року №15/7/VIII «Про включення об’єктів нерухомого майна комунальної власності Старокостянтинівської міської територіальної громади до Переліку першого типу» та керуючись статтями 29, 40, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Оголосити аукціон на передачу в оренду гаража №2 та затвердити текст оголошення про передачу майна комунальної власності Старокостянтинівської міської ради в оренду на аукціоні, який розташований за адресою: вул. Миру, 7, м. Старокостянтинів, загальною площею 21,7 кв. м, згідно з додатком.
  2. Відділу комунального майна виконавчого комітету міської ради (Олександр НІКОЛАЙЧУК) оприлюднити в електронній торговій системі оголошення про передачу в оренду майна комунальної власності Старокостянтинівської міської ради, яке розташоване за адресою: вул. Миру, 7, м. Старокостянтинів, загальною площею 21,7 кв. м, згідно з додатком.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради, начальника фінансового управління виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Валентину КАМІНСЬКУ.

Міський голова                                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 4989 разів Останнє редагування Четвер, 04 листопада 2021 16:56

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.