Ви ще не звертались до Реєстру? Тоді ми йдемо до Вас.

Державний реєстр виборців працює не тільки під час виборів, а постійно. Щоденно оновлюються його дані, удосконалюються технології, створюється нове програмне забезпечення. І, як завжди, він відкритий для виборця. Ну, а сьогодні Державний реєстр виборців пропонує новинку - на офіційному  веб-сайті "Державний реєстр виборців” (www.drv.gov.ua) створений і діє в тестовому режимі розділ "Особистий кабінет виборця”. Його ціль - надати виборцеві усю необхідну інформацію щодо його включення до Державного реєстру виборців.

Запрошуємо Вас прийняти участь у випробуванні даного програмного ресурсу, створити свій особистий електронний кабінет та перевірити наявність себе у Державному реєстрі виборців.

 altaltalt
 

 

Отже, вводите в пошук "Державний реєстр виборців” або "www.drv.gov.ua” і відкриється цікавий сайт з безліччю інформації. У верхній лівій частині екрану знаходите кнопку "Особистий кабінет виборця”, натискаєте її і відкривається вам вхід у ваш особистий кабінет.  Вводите свій емейл і пароль, натискаєте кнопку "реєстрація”.

 

Процедура реєстрування на сайті доволі проста та не потребує багато часу.

 

Зареєструватися в системі можуть громадяни України, які досягли вісімнадцятирічного віку.

Поля відмічені зірочкою — обов'язкові для заповнення.

Для реєстрації потрібно заповнити необхідні поля:

E-mail: введіть власну електронну пошту. Вона буде використовуватися як і'мя користувача для входу в систему.

Поля Прізвище, І'мя, По батькові заповнюються з першої сторінки паспорта українською мовою та повинні містити не менше двох символів.

Поле по батькові не вказується тільки у разі його відсутності у виборця відповідно до звичаю національної меншини, до якої належить виборець, інакше вказувати обов'язково.

Потім вказуєте дату народження за допомогою календаря.

Пароль повинен складатися з латинських символів. Можливе використання великих та малих букв, а також цифр. Довжина паролю повинна бути не меншою ніж 6 символів.

 

Знайомитесь з правилами і ставите відмітку про ознайомлення, заповнюєте вказаний код у вигляді англійських букв і реєструєтесь.

 

Нарешті ви у власному особистому кабінеті. Вибираєте кнопку "Перевірити дані у Реєстрі” і натискаєте на неї. Далі пропонується Вам вказати свою адресу: вибираєте область, район, населений пункт (у нашому випадку м.Старокостянтинів) і надсилаєте запит.

 

Відповідь на запит буде надіслано на вашу електронну пошту на наступний робочий день. Кількість запитів обмежена. Протягом доби можна надіслати лише один запит.

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.