Головна

15 січня у Старокостянтинові біля приміщення виконавчого комітету міської ради відбувся мітинг ініційований громадською організацією "Конституційно-правовий конгрес".


Головними  питаннями мітингу було зниження тарифів для населення на комунальні послуги,  скликання міським головою позачергової сесії Старокостянтинівської міської ради та прийняття рішення про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної ради України з вимогою скасувати Постанову КМУ №1325 від 28.12.2020 року.
До присутніх на мітингу вийшли міський голова Микола Мельничук, секретар міської ради Олександр Степанишин, заступники міського голови Володимир Богачук та Олег Борикін, директор КП "Тепловик" Олександр Душенко та директор КП "Водоканал" Ігор Мороз.

Міський голова розповів, що вже надіслано лист через Хмельницьке регіональне відділення асоціації міст України до голови асоціації міст України Віталія Кличка та Президента України Володимира Зеленського, зачитавши його текст. Також зазначив, що у листі враховано численні звернення громадян, керівників підприємств різних галузей, представників малого і середнього бізнесу.

Керівник підрозділу м. Старокостянтинів громадської організації "Конституційно-правовий конгрес" Ігор Слободянюк зачитав звернення громадської організації, яке підтримали мітингуючі, та передав міському голові.

Також 15 січня 2021 року відбулось продовження другої сесії Старокостянтинівської міської ради  на якому було прийнято рішення "Про звернення депутатів Старокостянтинівської міської ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги" та затверджено текст звернення.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.