Головна

1

19 лютого у Старокостянтинівсько-Красилівському об'єднаному військовому комісаріаті військовий комісар, Володимир Медведчук провів нараду щодо підготовки до весняного призову на строкову службу у 2021 році. Участь у ній взяли старости  Старокостянтинівської міської територіальної громади, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Наталія Шабельник, начальник управління соціального захисту населення Наталія Кот

2

Під час наради були надані роз’яснення стосовно весняної призивної кампанії-2021. Військовий комісар звернув увагу на те, що протягом цього часу буде проведено черговий призов на строкову військову службу в Збройні сили України юнаків від 18 до 27 років, які визнані медичною комісією придатними до проходження військової служби. Також на те, що інформація яка буде надана щодо місця знаходження призовників буде перевірятися представниками національної поліції.

Учасники зустрічі обговорили усі проблемні питання, які виникали під час попередніх призовів, та у зв'язку з реорганізацією територіальної громади й шляхи їх вирішення.

 До лав Збройних сил України у 2021 році планують призвати на строкову військову службу 32 тисячі людей.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.