Проєкти рішень виконкому
Четвер, 23 вересня 2021 16:59

Про оголошення аукціону на передачу в оренду майна комунальної власності

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ПРОЄКТ

РІШЕННЯ

ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

___._______.2021                                                                                            №___

м. Старокостянтинів

Про оголошення аукціону на передачу в оренду майна комунальної власності

З метою дотримання норм чинного законодавства України, відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 483,  враховуючи рішення  Старокостянтинівської міської ради від 28 травня 2021 року №22/5/VIII «Про затвердження Переліків першого та другого типів об’єктів оренди, що належать до комунальної власності Старокостянтинівської міської територіальної громади» та керуючись статтями 29, 40, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Оголосити аукціон на передачу в оренду частини нежитлового приміщення та затвердити текст оголошення про передачу майна комунальної власності Старокостянтинівської міської ради в оренду на аукціоні, яке розташоване за адресою: вул. Миру, будинок 1/155, м. Старокостянтинів, загальною площею 49,27 кв. м, згідно з додатком.

2. Рекомендувати Старокостянтинівській міській раді на пленарному засіданні сесії внести зміни до рішення міської ради від 28 травня 2021 року     № 22/5/ VIII «Про затвердження переліків першого та другого типів об’єктів оренди, що належать до комунальної власності Старокостянтинівської міської територіальної громади», в частині уточнення площі частини нежитлового приміщення, яке розташоване за адресою: вул. Острозького, 22, м. Старокостянтинів.

3. Відділу комунального майна виконавчого комітету міської ради (Олександр НІКОЛАЙЧУК) до 14.10.2021 оприлюднити в електронній торговій системі оголошення про передачу в оренду нерухомого майна комунальної власності Старокостянтинівської міської  ради, яке розташоване за адресою: вул. Миру, будинок 1/155, м. Старокостянтинів, загальною площею 49,27 кв. м, згідно з додатком.

  1. Скасувати рішення виконавчого комітету міської ради від 09 вересня 2021 року № 301 «Про оголошення аукціону на передачу в оренду майна комунальної власності».
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради, начальника фінансового управління виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Валентину КАМІНСЬКУ.

Міський голова                                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 5290 разів Останнє редагування Середа, 29 вересня 2021 13:50

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.