Проєкти рішень виконкому
П'ятниця, 08 жовтня 2021 13:16

Про надання дозволу на видалення зелених насаджень по вул. Заїкіна, 2

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Проєкт рішення

Про надання дозволу
на видалення зелених насаджень
по вул. Заїкіна, 2

Розглянувши заяву РОДЮК Надії Василівни, яка зареєстрована в центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради 29 липня 2021 року за № 2407, на підставі акту обстеження зелених насаджень від 16 вересня 2021 року № 78, керуючись пунктом а статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Надати Старокостянтинівській житлово-експлуатаційній конторі Старокостянтинівської міської ради дозвіл на видалення 2 дерев (1 горіха, 1 вишні) по вул. Заїкіна, 2.

2.Видалення дерев провести до 31 січня 2022 року.

3.Вирубана деревина залишається Старокостянтинівській житлово-експлуатаційній конторі Старокостянтинівської міської ради.

4. Старокостянтинівській житлово-експлуатаційній конторі Старокостянтинівської міської ради облікувати вирубану деревину та повідомити про виконання рішення відділ з питань охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою виконавчого комітету міської ради письмово до 04 лютого 2022 року.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Володимира БОГАЧУКА.

Міський голова Микола МЕЛЬНИЧУК

 

Прочитано 5245 разів Останнє редагування П'ятниця, 08 жовтня 2021 13:17

В період з 10 по 14 квітня 2023 року спеціалістами відділу з питань охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою виконавчого комітету міської ради проводились обстеження щодо благоустрою території міста та громади, здійснювався розгляд звернень громадян.
Обстежено вулиці Ізяславська, Технічна, Кривоноса, Авіаторів, Закузьминська, Соборна в місті Старокостянтинові, населені пункти Великомацевицького та Воронковецького старостинських округів, проводився рейд щодо здійснення контролю за незаконно добутими первоцвітами та торгівлею ними на ринках міста.
За вказаний період надано 6 приписів (складування гілок дерев, соломи, будівельних матеріалів у невизначених місцях). Проводилася інформаційно – роз’яснювальна робота серед населення громади щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства та правил благоустрою територій населених пунктів.

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.