Проєкти рішень виконкому
П'ятниця, 19 листопада 2021 09:26

Про приватизацію квартири за адресою: АДРЕСА с. Самчики, Хмельницький район, Хмельницька область

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ПРОЄКТ

РІШЕННЯ

ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

___._______.2021                                                                                            №___

м. Старокостянтинів

Про приватизацію квартири за адресою: АДРЕСА с. Самчики, Хмельницький район, Хмельницька область

Розглянувши заяву, яка зареєстрована в центрі надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради 17 вересня 2021 року за № 3009, наймача квартиронаймача МІЩУК Тетяни Михайлівни про приватизацію квартири за адресою: АДРЕСА с. Самчики, Хмельницький район, Хмельницька область, на підставі Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», згідно з Положенням про порядок передачі квартир (будинків), жилих приміщень у гуртожитках у власність громадян, затвердженим наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 16 грудня 2009 року № 396, враховуючи пропозиції громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Старокостянтинівської міської ради від 12 жовтня 2021 року, керуючись статтями 29, 40, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Передати квартиру за адресою: АДРЕСА с. Самчики, Хмельницький район, Хмельницька область, МІЩУК Тетяні Михайлівні та її сину МІЩУКУ Віталію Вікторовичу у приватну спільну часткову власність.

2. Відділу комунального майна виконавчого комітету міської ради (Олександр НІКОЛАЙЧУК) протягом місяця здійснити розрахунки площі квартири, що приватизується безоплатно, та оформити свідоцтво про право власності на житло.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Миколу КОШИКА.

Міський голова                                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 5434 разів

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.