Проєкти рішень виконкому
П'ятниця, 19 листопада 2021 09:56

Про оголошення аукціону на передачу в оренду майна комунальної власності

Автор
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

ПРОЄКТ

РІШЕННЯ

ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

___._______.2021                                                                                            №___

м. Старокостянтинів

Про оголошення аукціону на передачу в оренду майна комунальної власності

З метою дотримання норм чинного законодавства України, відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 483,  враховуючи рішення  Старокостянтинівської міської ради від 22 жовтня 2021 року №15/7/VIII «Про включення об’єктів нерухомого майна комунальної власності Старокостянтинівської міської територіальної громади до Переліку першого типу» та керуючись статтями 29, 40, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Оголосити аукціон на передачу в оренду частини нежитлового приміщення та затвердити текст оголошення про передачу майна комунальної власності Старокостянтинівської міської територіальної громади в оренду на аукціоні, яке розташоване за адресою: вул. Острозького, 22, м. Старокостянтинів, загальною площею 21,9 кв. м, згідно з додатком.
  2. Відділу комунального майна виконавчого комітету міської ради (Олександр НІКОЛАЙЧУК) до 15.12.2021 оприлюднити в електронній торговій системі оголошення про передачу в оренду нерухомого майна комунальної власності Старокостянтинівської міської територіальної громади, яке розташоване за адресою: вул. Острозького, 22, м. Старокостянтинів, загальною площею 21,9 кв. м.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради, начальника фінансового управління виконавчого комітету міської ради Валентину КАМІНСЬКУ та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Миколу КОШИКА.

Міський голова                                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 5625 разів

Останні з Відділ комунального майна

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.