Проєкти рішень сесії
Вівторок, 19 вересня 2023 10:43

Про надання дозволу комунальному підприємству по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради на отримання кредиту

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Про надання дозволу комунальному підприємству по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради на отримання кредиту

  Розглянувши звернення комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради, яке зареєстроване у виконавчому комітеті міської ради 18 вересня 2023 року за               № 62/5804-23/2023, керуючись Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України,  статтею  26  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дозволити комунальному підприємству по експлуатації теплового господарства «Тепловик»  Старокостянтинівської міської ради (код за ЄДРПОУ 14151464):

1.1. укласти кредитний договір з АТ «Укрексімбанк» на придбання екскаватора-навантажувача JCB 4CX SITEMASTER з навісним обладнанням на суму кредиту не більше 5 650 000 (п’ять мільйонів шістсот п’ятдесят тисяч) гривень  на таких умовах:

розмір авансового платежу – 20 %, але не більше 30 % від вартості майна;

строк  кредиту -   60 місяців від дати підписання кредитної угоди;

комісійна винагорода за надання кредиту у розмірі не більше 0,75% від суми кредиту, разово;

забезпечення – майно, що буде придбано за рахунок кредиту;

відсоткова ставка:

базова відсоткова ставка – Індекс UIRD (три місяці) плюс дев’ять процентних пунктів, але не більше 30 % річних;

компенсаційна відсоткова ставка - 7 % річних.

1. 2. укласти договір страхування майна, що  буде придбано за рахунок кредиту;

1.3. укласти договір застави майна, що буде придбано за рахунок кредиту.

2. Уповноважити:

 директора комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик»  Старокостянтинівської міської ради  Олександра ДУШЕНКА  на  підписання   кредитного договору, договору страхування майна, що буде придбано за рахунок кредиту, договору застави майна, що буде придбано за рахунок кредиту та інших необхідних документів для  оформлення цих договорів та всієї процедури одержання кредиту.

3. Визначити, що Старокостянтинівська міська рада бере на себе зобов’язання щодо забезпечення виконання умов кредитного договору протягом всього терміну його дії, у тому числі за рахунок виділення з бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади коштів у розмірі та у строки, необхідні для повного та своєчасного виконання умов кредитного договору.

4. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради (Валентина КАМІНСЬКА) забезпечити фінансування комунального підприємства по експлуатації теплового господарства «Тепловик»  Старокостянтинівської міської ради на весь строк кредиту, у строки та у розмірах, достатніх для виконання ним всіх зобов’язань за кредитним договором, що буде укладений з АТ «Укрексімбанк».

Міський голова                                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 80 разів Останнє редагування Середа, 20 вересня 2023 13:27

Останні з Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.