Проєкти рішень сесії
Понеділок, 13 травня 2024 17:06

Про затвердження Положення про управління культурної політики і ресурсів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради в новій редакції

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

_________ 2024 року                 м.Старокостянтинів                                № ____

 

Про затвердження Положення

про управління культурної політики

і ресурсів виконавчого комітету

Старокостянтинівської міської ради

в новій редакції

З метою  приведення Положення про управління культурної політики і ресурсів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, затвердженого рішенням Старокостянтинівської міської ради від 25 листопада 2022 року № 33/15/VIII «Про затвердження Положення про управління культурної політики і ресурсів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради в новій редакції та Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення посад керівників комунальних закладів культури Старокостянтинівської міської ради», у відповідність до вимог чинного законодавства України, відповідно до статей 89, 95 Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», керуючись статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

вирішила:

  1. Затвердити Положення про управління культурної політики і ресурсів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради в новій редакції (додається).
  1. Уповноважити начальника управління культурної політики і ресурсів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Олександра АФАНАСЬЄВА підписати Положення про управління культурної політики і ресурсів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради в новій редакції та здійснити заходи щодо державної реєстрації відповідно до чинного законодавства України.

 

  1. Визнати таким, що втратив чинність пункт 2 рішення 33 сесії міської ради від 25 листопада 2022 року № 33/15/VIII «Про затвердження Положення про управління культурної політики і ресурсів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради в новій редакції та Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення посад керівників комунальних закладів культури Старокостянтинівської міської ради».

Міський голова                                                                    Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 107 разів Останнє редагування Понеділок, 20 травня 2024 10:54

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.