Проєкти рішень виконкому
Четвер, 04 квітня 2024 15:50

Про надання одноразової матеріальної допомоги Рекомендовані

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)


ПРОЄКТ РІШЕННЯ
_____________ 2024 року м. Старокостянтинів №____

Про надання одноразової
матеріальної допомоги


Розглянувши звернення мешканців Старокостянтинівської міської територіальної громади, відповідно до рішення міської ради від 26 лютого 2021 року № 47/3/VIII «Про затвердження Положення про порядок використання коштів з бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади для надання разової грошової допомоги та складу комісії Старокостянтинівської міської ради з визначення доцільності та розміру грошової допомоги», із змінами, внесеними рішенням Старокостянтинівської міської ради від 03 березня 2023 року № 9/17/VIII, керуючись статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати одноразову матеріальну допомогу на лікування мешканцям Старокостянтинівської міської територіальної громади згідно з додатком.

2. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Валентина КАМІНСЬКА) виділити для виплати одноразової матеріальної допомоги 243700 (двісті сорок три тисячі сімсот) гривень 00 копійок та 395 (триста дев'яносто п'ять) гривень 00 копійок на поштові витрати в межах асигнувань, передбачених у бюджеті Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2024 рік за КПКВ 0813242 «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення».

3. Управлінню соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради (Наталія КОТ) провести виплату матеріальної допомоги.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради, начальника фінансового управління виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Валентину КАМІНСЬКУ.

 

Міський голова                                                                        Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 33 разів

Останні з Управління соціального захисту населення

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.