Розпорядження голови

 

УКРАЇНА
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
від «29» травня   2014р.    № 151/2014-р                                                      м. Старокостянтинів


З метою навчання, виховання, підтримки та розвитку обдарованих дітей, організації змістовного дозвілля, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
    
1.    Затвердити склад організаційного комітету (додаток 1) та план заходів з нагоди відзначення у місті Міжнародного Дня захисту дітей (додаток 2).

2.    Управлінню освіти виконавчого комітету міської ради (Пасічник А.П.), управлінню у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету міської ради (Томчук О.В.), управлінню соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради (Шабельник Н.І.), Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Чепелюк Н.А.), відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету міської ради (Муляр В.І.) та іншим відповідальним за підготовку та проведення  забезпечити виконання зазначених заходів.

3.    Редакції газети «Наше місто» (Сапчук І.В.) та редакції міського радіомовлення (Гладун В.І.) забезпечити належне висвітлення зазначених заходів.

4.    Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Черновського С.Г.

    
Перший заступник
міського голови                                                                                                           В.Богачук
 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.