Проєкти рішень сесії
Понеділок, 06 грудня 2021 09:06

Про затвердження Протоколу і Актів комісії з визначення розміру збитків заподіяних власникам землі та землекористувачам

Автор
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Проєкт рішення

виконавчого комітету

Старокостянтинівської міської ради

від 09 грудня 2021 року                          Старокостянтинів                                           №

Про затвердження Протоколу і Актів комісії

з визначення розміру збитків заподіяних

власникам землі та землекористувачам

         Заслухавши інформацію заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради, начальника фінансового управління виконавчого комітету міської ради Валентини КАМІНСЬКОЇ про збитки за користування земельними ділянками, враховуючи п. 5.1. Положення про комісію з визначення розміру збитків, заподіяних власникам землі та землекористувачам, яке затверджене рішенням виконавчого комітету міської ради від 12 жовтня 2017 року    № 319, керуючись ст. ст. 33, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити Протокол засідання комісії з визначення розміру збитків, заподіяних власникам землі та землекористувачам від 25.11.2021 і Акти щодо визначення та відшкодування розміру збитків власникам землі та землекористувачам від 25.11.2021 №№ 1-3.
  2. Управлінню земельних ресурсів виконавчого комітету міської ради (Валентина ТАРАСЮК) протягом 10 днів з дня прийняття рішення направити землекористувачам повідомлення про необхідність відшкодування збитків, копію акту та цього рішення.
  3. Землекористувачам проінформувати у письмовій формі про результати розгляду повідомлення управління земельних ресурсів виконавчого комітету міської ради та відшкодувати збитки за користування земельними ділянками шляхом сплати коштів до цільового фонду бюджету міської територіальної громади за рахунок власних коштів не пізніше місячного строку після затвердження актів комісії з метою врегулювання спору в досудовому порядку.
  4. У випадку невиконання фізичними та юридичними особами зобов’язань щодо відшкодування збитків у встановлений цим рішенням строк, юридичному відділу виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради (Ольга АНДРІЙЧУК) підготувати позовні заяви до суду в інтересах Старокостянтинівської міської ради про стягнення збитків за користування земельними ділянками без правовстановлюючих документів.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря Старокостянтинівської міської ради Олександра СТЕПАНИШИНА.

Міський голова                                                                              Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 5767 разів

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.