Кризовий центр

   13 березня 2023 року психологинею Старокостянтинівського міського Кризового центру Тетяною КАЛІНІНОЮ та пастором, військовим капеланом Романом КОМАРИНЦЕМ було проведене чергове тренінгове заняття, спрямоване на вивчення основ побудови гармонійних партнерських взаємин для батьків вихованців Регіонального центру раннього розвитку дитини.
   Цього разу заняття було присвячене дитячим віковим кризам та їхньому впливу на взаємини між батьками. Тренерами була підкреслена важливість активної участі обох батьків у процесі виховання та соціалізації малюка. В процесі групової роботи були розглянуті найпоширеніші проблеми,з якими стикається пара із появою маленької дитини, знайдено шляхи їх вирішення.
   Тренінгові заняття підготовлено у межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки уряду Канади. Думки, погляди та рекомендації, викладені у цьому заході, належать авторам(-кам) і не обов’язково відображають офіційну політику чи позицію UNFPA, ГО «Інноваційні соціальні рішення» або уряду Канади.

1криз27.03.2023.png

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.