Управління соціального захисту населення
Управлінням соціального захисту населення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради продовжено прийом заяв на оздоровлення  та відпочинок дітей пільгових категорій до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» в Закарпатській та Київській областях.  
   Заяви приймаються щоденно з 8-00 до 17-00 год. та щоп’ятниці  з 8-00 до 15-00 год. (обідня перерва з 12-00 до 13-00 год.; вихідні дні субота та неділя) за адресою: вул. Острозького, 70 (відділ координації суб'єктів, що надають соціальні послуги управління соціального захисту населення, кабінет 10), телефон для довідок: 3-18-31.
Путівки до ДПУ МДЦ «Артек» надаються безоплатно:
- дітям-сиротам;
- дітям, позбавленим батьківського піклування;
- рідним дітям батьків-вихователів або прийомних батьків, які проживають в одному дитячому будинку сімейного типу або в одній прийомній сім'ї;
- дітям, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичних операцій, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районі проведення антитерористичних операцій, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, бойових дій чи збройних конфліктів, а також внаслідок захворювання, одержаного у період участі в антитерористичній операції, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях;
- дітям із малозабезпечених сімей, які відповідно до законодавства одержують державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям.
Для отримання путівок подаються такі документи: 
- 3 копії свідоцтва про народження дитини або паспорта;
- 2 копії документів, що підтверджують належність дитини до зазначеної вище категорії.
УВАГА ! Пільгове, або безкоштовне оздоровлення дитини, можливе лише один раз на рік!
 
Чекаємо на Вас.
 
Оздоровлення_2023.jpg

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.