Управління соціального захисту населення
   Двадцять троє дітей пільгової категорії із Старокостянтинівської міської територіальної громади оздоровилися та відпочили в Міжнародному дитячому центрі «Артек», що на Закарпатті та троє дітей в Міжнародному дитячому центрі «Артек», що на Київщині. Ще 10 дітей направляються на 5 тематичну зміну в  МДЦ «Артек» на цьому тижні.
  «Артек» відповідає усім критеріям щодо функціонування в умовах воєнного стану, має відповідні дозволи на прийом дітей, а також обладнані спеціальні укриття та сховища.
  Протягом 21 дня зміни діти цікаво й змістовно провели час. У гостинній Закарпатській області кожен артеківець мав можливість сповна насолодитися незабутніми пейзажами, відпочити на березі гірської річки, чи провести приємні моменти на чистому повітрі, сповненому ароматів полонин та лісів. Для дітей також проведені різноманітні майстер-класи, воркшопи, конкурси, квести, екскурсії тощо.
  Для повноцінного оздоровлення дітей в центрі розроблені нові соціально - психологічні, освітні, безпекові, туристично - природознавчі, мистецькі програми та проєкти, які допомогають дитині пережити жахіття війни, відновити її психоемоційний стан та зняти тривожність, сприяти формуванню оптимістичного ставлення до власного майбутнього.   
  Кожна зміна в таборі неповторна і запам’ятовується по – своєму… Табір працює не лише влітку, а й у всі сезони. 
  Список дітей може бути поповнений бажаючими відвідати табір в 2024 році! Для цього батькам, або особам, які їх замінюють, необхідно звернутися до управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради із заявою та документами, що підтверджують статус дитини пільгової категорії (каб. 10, 1-й поверх приміщення колишньої районної адміністрації; тел. 31831).
  Попереду зміни з зимовою казкою та Різдвяними пригодами, з весняними сюрпризами та літнім розмаїттям!

18.10-1.jpg18.10-2.jpg18.10-3.jpg18.10-4.jpg18.10-5.jpg

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.