Управління соціального захисту населення

семінар 1

28 грудня 2022 року управлінням соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради спільно з працівниками Старокостянтинівської міськрайонної філії Хмельницького обласного центру зайнятості проведений інформаційний семінар «ВІЙНА І ТОРГІВЛЯ — СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ТА НОВІ ІНСТРУМЕНТИ ЗАХИСТУ» для осіб, які перебувають на обліку у центрі зайнятості.

На сьогодні проблема торгівлі людьми особливо загострилася під час повномасштабного вторгнення рф на територію суверенної незалежної держави України. Наша держава зіткнулася із катастрофічними гуманітарними і соціальними наслідками (сексуальне насильство з боку військ рф, торгівля людьми, примусове вивезення мирних жителів до рф тощо).

Семінар проведений з метою підвищення рівня інформованості та усвідомлення учасниками заходу гостроти проблеми торгівлі людьми, обговорення причин, форм та ознак цього явища; показати небезпечні наслідки та шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми.

Актуальність теми підтверджується тим, що свобода людини є однією з головних цінностей сучасного цивілізованого суспільства, а забезпечення недоторканності свободи особи – однією з головних функцій держави.

Під час заходу головний спеціаліст відділу координації суб'єктів, що надають соціальні послуги Леся Заграюк акцентувала увагу на те, що однією з форм порушення прав людини в сучасному світі є торгівля людьми. Розглядено ситуації, пов’язанні з порушенням прав людини, обговорено правила безпечної поведінки.

семінар 2

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.