Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Хліб пшеничний в упаковці різаний, хліб житній в упаковці різаний ДК 021: 2015 158111007 – Хліб, булочки з начинкою в асортименті ДК 021:2015 15811200-8 – Булки код ДК 021:2015 - 15810000-9 «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби»
Предмет закупівлі: продукти харчування. Відкриті торги з особливостями - хліб пшеничний в упаковці різаний, хліб житній в упаковці різаний ДК 021: 2015 158111007 – Хліб, булочки з начинкою в асортименті ДК 021:2015 15811200-8 – Булки код ДК 021:2015 - 15810000-9 «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби». Закупівля зареєстрована за Ідентифікатором закупівлі:
UA-2024-12-23-018673-a.
Обґрунтування доцільності закупівлі. Для забезпечення роботи відділення стаціонарного догляду та тимчасового перебування № 1 с. Губча Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Старокостянтинівської міської ради, а саме для надання соціальних послуг громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, що перебувають в умовах стаціонарного догляду, замовник повинен здійснити придбання необхідних продуктів харчування.
Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби продуктів харчування на 3 місяці, обрахованої замовником та обсягу фінансування.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Якісні характеристики визначено з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.
Обґрунтування очікуваної вартості закупівлі/бюджетного призначення. Очікувана вартість обрахована з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275.
Очікувана вартість закупівлі: 36342 гривень 00 коп.
Строк поставки – 31.12.2025 р.
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
1. Товар, що є предметом даної закупівлі, повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", чинним нормативним документам (ТУ, ДСТУ), затвердженим у встановленому законодавством України порядку.
2. Товар при поставці повинен супроводжуватися видатковою накладною, рахунком, товарно-транспортною накладною та документами, які свідчать про його походження, якість та безпеку (сертифікат якості виробника та/або реєстраційне посвідчення та/або висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи або інший подібний документ, який підтверджує відповідність товару вимогам чинного законодавства, зокрема нормам Закону України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини).
3. Терміни постачання: з 01.01.2025 р. до 31.12.2025 року. Продукція має постачатися дрібними партіями у кількості та асортименті згідно з заявками уповноважених осіб Замовника через день (вранці) до 08 год. 00 хв.
4. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
5. Маркування товарів повинно відповідати вимогам Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».
6. Поставка товару здійснюється транспортом постачальника, спеціально облаштованим для перевезення товару, має санітарний паспорт та відповідає іншим вимогам, встановленим чинним законодавством.
7. При прийомі товар повинен відповідати вазі, яка зазначена у супровідних документах.
8. При виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни.
9. Працівники постачальника, які мають доступ до продуктів харчування (водії, зайняті транспортуванням харчової продукції, вантажники, особи, що супроводжують товар в дорозі) в обов’язковому порядку підлягають профілактичним медичним оглядам, повинні мати чинні медичні книжки з відмітками про проходження.
№ з/п |
Найменування |
Одиниці виміру |
Кількість |
Характеристики |
1. |
Булочка з начинкою в асортименті |
кг |
390 |
Товар повинен відповідати вимогам відповідного ДСТУ, документації, якою встановлені вимоги щодо його якості, умовам Договору |
2. |
Хліб пшеничний в упаковці різаний |
кг |
638 |
Товар повинен відповідати вимогам відповідного ДСТУ, документації, якою встановлені вимоги щодо його якості, умовам Договору |
3. |
Хліб житній в упаковці різаний |
кг |
432 |
Товар повинен відповідати вимогам відповідного ДСТУ, документації, якою встановлені вимоги щодо його якості, умовам Договору |