Рішення ради

УКРАЇНА
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ТРИДЦЯТА СЕСІЯ
ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я
від "05" квітня 2013р. № 19                                          м. Старокостянтинів


З метою отримання додаткових доходів до міського бюджету та недопущення безкоштовного використання земельних ділянок, керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, Податковим кодексом України, Бюджетним кодексом України, ст.12 Земельного кодексу України, ст.ст. 26, 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 

вирішила:

1. Запровадити резервування земельних ділянок на території м. Старокостянтинів на період виготовлення землевпорядної документації та укладання договору оренди землі.
2. Затвердити Положення про порядок резервування земельних ділянок на території м. Старокостянтинів (додаток 1).
3. Затвердити типовий договір резервування земельної ділянки (додаток 2).
4. Встановити розмір плати за резервування земельних ділянок на період виготовлення землевпорядної документації та укладання договору оренди землі у розмірі 3-12 відсотків (в залежності від цільового призначення земельної ділянки) від нормативної грошової оцінки земель на території м. Старокостянтинівж, з урахуванням індексу інфляції за попередній місяць року, у якому обчислюється плата за резервування .
5. Відділу з питань регулювання земельних відносин виконавчого комітету міської ради (Тарасюк В.Я.) у 15-денний термін з дня надання дозволів на виготовлення землевпорядної документації на право користування земельними ділянками забезпечити укладення договорів резервування земельних ділянок з фізичними та юридичними особами, які фактично використовують земельні ділянки .
6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Бабюка В.М. та постійну комісію міської ради з питань будівництва, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (голова комісії – Тарасюк В.Я.).



Міський голова                                                                                 Микола Мельничук

 

Поділитися

Завантажити:
Download this file (додатки_ріш_19.doc)додатки_ріш_19.doc[ ]

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.