Рішення ради

УКРАЇНА
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ТРИДЦЯТА СЕСІЯ
ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я
від "05" квітня 2013р. № 3                                          м. Старокостянтинів


З метою оптимізації структури та покращення діяльності виконавчих органів міської ради, керуючись ст.ст. 104, 105, 110-112 Цивільного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

вирішила:

1. Припинити шляхом ліквідації Центр громади міста Старокостянтинова Хмельницької області, ідентифікаційний код 35569128.
2. Призначити комісію з припинення Центру громади міста Старокостянтинова Хмельницької області у складі згідно з додатком.
3. Визначити місцезнаходження комісії за адресою: 31100, Хмельницька область, м.Старокостянтинів, вул.Острозького,41.
3. Встановити строк заявлення кредиторами вимог протягом двох місяців з дати публікації повідомлення про припинення у спеціалізованому друкованому виданні.
4. Визначити порядок та черговість заявлення кредиторами вимог відповідно до положень Цивільного кодексу України.
5. Комісії з припинення:
5.1. У трьохденний термін надати дане рішення сесії державному реєстратору за місцезнаходженням юридичної особи для внесення до ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців запису про припинення юридичної особи.
5.2. Вжити усіх можливих заходів щодо виявлення кредиторів, а також письмово повідомити їх про припинення юридичної особи
5.3. Підготувати та здати до архівної установи документи, які підлягають довгостроковому зберіганню.
5.4. Провести розрахунки з органами Пенсійного фонду, податкової інспекції та фондів соціального страхування.
5.5. Після закічення строку для пред’явлення вимог кредиторами та задоволення чи відхилення цих вимог скласти ліквідаційний баланс та подати його на затвердження Старокостянтинівській міській раді.
5.6. Після закінчення ліквідаційної процедури у встановленому порядку надати в орган державної реєстрації перелік документів, передбачений ст. 36 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців”.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Богачука В.В. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (голова комісії – Томчук О.В.).


Міський голова                                                                                 Микола Мельничук

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.