Рішення ради

 

 

УКРАЇНА
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ
ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я
від «06» липня 2012р. № 28 м. Старокостянтинів


Керуючись ст.101 Бюджетного кодексу України , ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада
вирішила:
1. Залишити повний обсяг видатків на виконання делегованих державних повноважень, обрахований за фінансовими нормативами бюджетної забезпеченості на 2013 рік, на фінансування медичних послуг населенню з бюджету міста до районного бюджету.
2. Передбачити видатки на надання медичних послуг населенню в повному обсязі, визначеному фінансовими нормативами бюджетної забезпеченості м.Старокостянтинова, у вигляді міжбюджетного трансферту на 2013 рік бюджету Старокостянтинівського району.
3. Надати дозвіл міському голові Мельничуку М.С. на заключення угоди з головою Старокостянтинівської районної ради Овчаром І.В. про передачу обсягу видатків у вигляді субвенції на виконання власних повноважень територіальної громади по галузі «Охорона здоров”я» з бюджету міста до районного бюджету у 2013 році до 01 серпня 2012 року.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Богачука В.В. та постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів, цін, адміністративно – територіального устрою (голова комісії - Возний О.І.).



 
Міський голова                                                                                                                                        Микола Мельничук

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.