Рішення виконкому

УКРАЇНА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
від «26» червня  2012р.    № 282                                                      м. Старокостянтинів

 

Заслухавши інформацію заступника міського голови, начальника фінансового управління виконавчого комітету міської ради Камінської В.К. про підсумки допризовної підготовки за 2011-2012 навчальний рік та про організацію у 2012-2013 навчальному році допризовної підготовки юнаків та підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.11.2000р. №1770 «Про затвердження положень про допризовну підготовку і про підготовку призовників з військово-технічних спеціальностей» та керуючись ст.36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Інформацію заступника міського голови, начальника фінансового управління виконавчого комітету міської ради Камінської В.К. про підсумки допризовної підготовки за 2011-2012 навчальний рік та про організацію у 2012-2013 навчальному році допризовної підготовки юнаків та підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей взяти до відома.
2. З метою поліпшення організації та якості проведення підготовки юнаків до військової служби для перевірки стану допризовної підготовки в навчальних закладах та з питань сприяння організації і проведенню допризовної підготовки юнаків та підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей у 2012-2013 навчальному році створити комісію згідно додатку №1.
3. Затвердити план основних заходів з допризовної підготовки, патріотичного виховання та підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей на 2012-2013 навчальний рік згідно додатку №2.
4. Начальнику управління освіти виконавчого комітету міської ради (Щербань Н.М.):
4.1. Вжити необхідних заходів щодо надання відповідної допомоги навчальним закладам в організації та проведенні допризовної підготовки і
підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей, створенні та вдосконаленні навчально-матеріальної бази.
4.2. Забезпечити протягом року виконання навчальними закладами вимог Положення про допризовну підготовку та плану основних заходів з допризовної підготовки та підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей на 2012-2013 навчальний рік.
5. Відділу з питань фізичної культури та спорту (Сторожук І.В.), управлінню у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету міської ради (Шабельник Н.І.) проводити заходи щодо надання допомоги організації Товариства сприяння обороні України у здійсненні нею статутних завдань з підготовки спеціалістів для Збройних сил та інших військових формувань України.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника фінансового управління виконавчого комітету міської ради В.Камінську.


 Міський голова                                                                                                                                   Микола Мельничук

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.