Кризовий центр

9 лютого 2023 року директор Старокостянтинівського міського Кризового центру Алла ВАСЬКОВЕЦЬКА  і психолог Тетяна КАЛІНІНА  для працівників комунального закладу культури «Централізована бібліотечна система» Старокостянтинівської міської ради провели тренінг «Формування нульової толерантності до домашнього та ґендерно зумовленого насильства».

Учасників заходу ознайомили із поняттям домашнього та ґендерно зумовленого насильства, його формами та колом осіб, які страждають від його проявів. Детально розглянули національну систему запобігання та протидії насильству.

Окрему увагу загострили на стереотипах, що стосуються ґендерних ролей та сімейного життя, адже вони мають величезний вплив на суспільну думку та поведінку громадян у випадках, коли ті потрапляють у ситуації, пов’язані з насильницькими діями.

У палкій дискусії учасники тренінгового заняття  відпрацювали практичні способи розвінчування стереотипів та міфів, що сприяють замовчуванню домашнього насильства та насильства за ознакою статі. Після завершення тренінгу працівники бібліотеки мали змогу викласти власні ідеї щодо способів формування нульової толерантності до насильства в Старокостянтинівській МТГ.

Тренери були приємно вражені небайдужим ставленням учасників заходу до своєї роботи та тим, із якою турботою вони відгукувалися про кожного відвідувача Старокостянтинівської районної бібліотеки.

Окрему подяку колектив Старокостянтинівського міського Кризового центру висловлює батькам, які долучають дітей до читання змалечку та тій молоді, що відвідує бібліотеку.

6

7

5

4

3

2

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.