Головна

Неодноразово управління соціального захисту населення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради надавали допомогу в організації поїздок до військових госпіталів “Мистецькій Подільській сотні” на чолі з відомою поетесою, журналістом, теле- та радіо-ведучою О.Радушинською та співаком, відомим громадським діячем В.Шайдою. Ось і чергове відрядження до Рівненського госпіталю не стало виключенням. І на цей раз мені вдалося разом із творчим колективом  побувати в даному медичному закладі та передати військовим дитячі малюнки, листи, смачні гостинці, слова вітань та вдячності від колег та всіх, хто долучився до організації поїздки.
Ділитися враженнями про поїздку складно, але необхідно. Засоби масової інформації не дають таких відчуттів, як побачене на власні очі. Наші воїни, які лікуються у шпиталі, – Герої та справжні патріоти. Відважні, хоробрі, мужні, вони свідомо пішли такою нелегкою дорогою, щоб відстояти наше мирне життя.
Більшість поранених молоді чоловіки, а в них стільки сили та патріотизму, стільки доброти та любові, що перехоплює дух. Такі чоловіки ніколи не зрадять Батьківщину, не стануть на коліна. З такими чоловіками ми непереможні.
При спілкуванні зрозуміла наскільки їм, будучи далеко від своїх рідних та близьких, необхідна підтримка, увага та добре слово. І ні від одного не почула, що  болить рана, що погано, але мені у той час нестерпно боліла душа від думок про те, скільки хлопцями пережито та чим допомогти, як зробити їх щасливими, як показати, що їхня боротьба надзвичайно потрібна нашому народу? А відповідь надав поранений бієць, який після завершення програми сказав, що наш приїзд змінив власне його погляди на ситуацію на Сході та додав віри в те, що про них пам’ятають, підтримують, дякують. Власне заради тих дітей, які передали свої малюнки та листи, заради тих матерів, які випікали солодощі варто боротися, варто відстоювати незалежність держави.
А нам необхідно допомогати — допомогати хлопцям словом, піснею, дитячим малюнком чи гостинцем. Усіх земляків закликаю не бути байдужими до наших Захисників, допомогти, допомогти, хто чим зможе. Для них це надзвичайно важливо, а для нас це так просто, варто лише спробувати......
 
Особливу подяку за надання благодійної допомоги в організації поїздок до госпіталів м.Рівного та Бердичева висловлюємо міському голові М.Мельничуку, приватним підприємцям В.Горелову, Т.Палій (магазин “Метиз”), В.Козерацькому, В. Лукасику, І.Антонюку, приватним особам В.Слінкіній та О.Межерицькій, матері- виховательці дитячого будинку сімейного типу Л.Деркач, працівникам управління соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), центру реабілітації дітей-інвалідів, кризового центру, управління освіти.

 







 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.