Головна

09 жовтня під головуванням заступника міського голови Тетяни Бондарчук відбулося засідання координаційної ради з питань національно - патріотичного виховання при виконавчому комітеті Старокостянтинівської міської ради.

Члени координаційної ради та запрошені розглянули питання про шляхи удосконалення системи національно - патріотичного виховання в місті, проаналізували роботу за 9 місяців 2018 року,  внесли важливі пропозиції щодо вдосконалення системи національно-патріотичного виховання.

Внесено пропозиції про необхідність прийняття нової міської програми національно-патріотичного виховання  та збільшення фінансування на  її заходи.

Особлива увага має бути спрямована на активізацію співпраці загальноосвітніх навчальних закладів з військовими частинами та Старокостянтинівським об'єднаним міським військовим комісаріатом щодо популяризації служби в Збройних Силах України.

Обговорено можливість розширення застосування Державної символіки на території міста та розміщення соціальної реклами з її використанням.

Усі члени координаційної ради висловилися за активізацію роботи в напрямку національно-патріотичного виховання з мешканцями міста різних вікових категорій.

За підсумками проведення координаційної ради схвалено відповідні рішення.

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.