Головна

Відділ з питань фізичної культури та спорту виконавчого комітету міської ради інформує, що 22, 25 та 27-28 лютого 2020 року на базі загальноосвітніх закладів міста були проведені спортивні змагання, присвячені річниці виводу радянських військ з Республіки Афганістан.

22 лютого проведені змагання з волейболу пам’яті Скринського В.Е в ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 та ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8.

25 лютого – змагання з настільного тенісу пам’яті Палія Г.Д. в ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3.

27-28 лютого – змагання з баскетболу пам’яті Денисюка О.В. в ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7.

За підсумками змагань, в результаті цікавої та напруженої боротьби переможцями та призерами змагань стали наступні команди:

З волейболу: І місце – ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, ІІ місце – ЗОШ № 8, ІІІ місце – районна дитячо-юнацька спортивна школа.

З настільного тенісу: І місце ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 та ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, ІІІ місце – Старокостянтинівський НВК «Спеціалізована школа І ступеня, гімназія» ім. Героя України С.М. Бондарчука.

З баскетболу: І місце – Старокостянтинівський НВК «Спеціалізована школа І ступеня, гімназія» ім. Героя України С.М. Бондарчука, ІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7, ІІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8.

Загалом, у спортивних змаганнях брали участь команди загальноосвітніх закладів м. Старокостянтинів, Старокостянтинівської районної дитячо-юнацької школи, Старокостянтинівського професійного ліцею та Грицівської ЗОШ.

В заходах взяли участь воїни-афганці, заступник міського голови Бондарчук Тетяна Володимирівна, завідувач відділу з питань фізичної культури та спорту Сторожук Іван Вікторович, начальник управління освіти Пасічник Анатолій Панасович, методист управління освіти Головня Ігор Борисович та вчителі фізичної культури загальноосвітніх закладів.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.