Головна

2 серпня всі, хто пов’язав своє життя з Повітряними Силами, святкують професійне свято - День Повітряних Сил Збройних Сил України.
Сьогодні важко уявити Старокостянтинів без літаків, які заворожують мешканців міста та гостей своїм граціозним польотом, демонструють міць Повітряних Сил, вселяють відчуття впевненості у захисті України, несуть віру у нашу перемогу.
В складних умовах сучасної повітряної обстановки льотні екіпажі бригади тактичної авіації імені Петра Франка, окремої авіаційної ескадрильї безпілотних авіаційних комплексів, окремої радіолокаційної роти несуть бойове чергування по захисту повітряного простору України та в готовності до виконання бойових завдань як над суходолом так і над морем. Підвищують майстерність в ході виконання польотних завдань та забезпечення польотів, освоєння нової авіаційної техніки.
Міський голова Микола Мельничук привітав військовослужбовців гарнізону, висловив глибоку вдячність за зразкове виконання військового обов`язку, сумлінну працю на благо України, побажав міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, життєвих сил, успіхів та наснаги, здійснення всіх планів і задумів та нагородив кращих грамотами виконавчого комітету міської ради і цінними дарунками.
Також згадав про льотні екіпажи, які не повернулися з польотних завдань, військовослужбовців, які загинули на сході України захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України. Пам'ять про них житиме в наших серцях.
Микола Степанович запевнив, що територіальна громада, органи місцевого самоврядування, комунальні підприємства, підприємства, підприємці міста так і в подальшому докладатимуть максимум зусиль, щоб життя у нашому місті було комфортним, сприятимуть військовим частинам у виконанні поставлених завдань, забезпеченні соціальних гарантій військовослужбовців та членів їх сімей.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.