Головна

Дорога старокостянтинівська громадо! Шановні земляки! 

Від імені Старокостянтинівської міської ради, її виконавчого комітету, від себе особисто вітаю вас з Днем Державного Прапора та 29-ю річницею незалежності України!

Поняття незалежності та єдності України для кожного з нас набуло особливого змісту. Дух патріотизму об’єднує українців. Тож докладаймо спільні зусилля для завершення великої місії – зберегти, розбудувати та уславити нашу Україну.

nzШлях українського народу до того незабутнього дня, коли нарешті втілилася у життя наша мрія про волю та суверенність Української держави був складним і тернистим. До цієї дати йшли багато поколінь наших предків, які відважно й невтомно боролися за самостійну державу та її майбутнє. І саме під синьо-жовтим знаменом українці боролися і перемагали, жили та мріяли, та зуміли зберегти свою самобутність, мову та прагнення до свободи.

Натхненні словами Великого Тараса та вчинками сподвижників національної ідеї, ми пройшли шлях українського державотворення. Відзначаючи 29-у річницю Незалежності нашої держави, ми – як ніколи – усвідомлюємо її справжню цінність! Для кожного палкого вкраїнського серця слова «незалежність», «суверенність», «єдність» набули нового звучання. Ця визначна дата започаткувала нову епоху в житті нашої країни, законодавчо закріпила вікові прагнення народу до національного відродження, духовної свободи та економічного зростання.

На жаль, нам знову доводиться відстоювати суверенітет, цілісність території, інтереси рідної країни. Такою є ціна за прагнення нашого народу до гідного життя у цілісній, успішній та незалежній європейській державі. Будьмо певними, що наш сильний і вольовий народ вистоїть і у цих випробуваннях – ми переможемо! Маємо гідно пройти крізь ці випробування і в єднанні, ціною спільних прагнень захистити нашу незалежність, наше право бути повноправними господарями на своїй Українській землі.

Ми є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожного повагу до своєї Вітчизни, до її Прапора та незалежності.

Щире спасибі усім, хто вкладає у розвиток рідного краю працю й інтелект, хто боронить і захищає нашу державу, хто примножує її багатство і славу.

Нехай же нас завжди об’єднує любов і небайдужість до рідного краю та всієї України. Від щирого серця зичу вам, дорогі земляки, міцного здоров’я, миру на рідній землі, добра та злагоди, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях. Хай оминає наші оселі лихо, хай янголи бережуть наших воїнів, а Господь Бог благословить Україну на мир, добробут та процвітання!

Слава Україні!

Слава українському народові!

Героям слава!

З повагою,
міський голова                                                                             Микола МЕЛЬНИЧУК

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.