Головна

29 серпня 2020 року в місті  за участі міського голови, представників виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, військовослужбовців, учасників АТО, мешканців, представників підприємств та організацій міста, відбулась загальноміська хода в пам'ять про загиблих в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Перед початком загальноміської ходи делегація на чолі з міським головою поклали квіти до пам'ятників загиблих військовослужбовців в зоні проведення АТО, що знаходяться на території військової частини.

Учасники загальноміської  ходи пройшли  від 42 Гарнізонного будинку офіцерів до меморіального комплексу "Пам'ятаємо навіки", де відбулося покладання квітів. В пам'ять про загиблих воїнів мешканці міста приєдналися до загальнонаціональної хвилини мовчання. Військовий  капелан, настоятель Свято-Троїцькому храму митрофорний отець Степан та військовий капелан, настоятель парафії святої Рівноапостольної княгині Ольги  української греко-католицької церкви отець Юрій провели поминальну панахиду.

До учасників мітингу звернувся міський голова Микола Мельничук з таки словами:

- Шановні батьки загиблих воїнів та присутні, так історично склалося, що Україна відстоює свою незалежність багато віків. Ми завжди пам'ятаємо та схиляємо голови перед тими  хто загинув, захищаючи незалежність нашої країни та маємо не допустити таких трагічних подій.

Також до учасників мітингу звернувся голова правління громадської організації "Учасники АТО міста Старокостянтинова"  Сергій Жмурко.

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.