Головна

Сьогодні, 20 лютого, в нашій державі відзначається День Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги і мужності, сили духу і стійкості громадян, які віддали власне життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права й свободи людини та європейське майбутнє України.

Цьогоріч минають сьомі роковини від тих страшних подій, які назавжди закарбувалися в історичній пам’яті українського народу і стали переломним етапом в історії нашої держави, змінили країну, змінили кожного з нас. Так, криваві події 2014 року сколихнули не тільки Україну, а й увесь світ.

Подвиги Небесної Сотні – це велична правда історії, взірець непохитної відваги та патріотизму, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу. На Майдані загинули понад сотня українських патріотів – Героїв Небесної Сотні – сміливих, мужніх, незалежних, справедливих, вольових, цілеспрямованих, чиї серця були сповнені палкою любов’ю до України. Вони віддали своє життя, відстоюючи цінності демократії, європейський вибір, гідне майбутнє для прийдешніх поколінь. Ціною свого життя вони всьому світу показали, що український дух є незламним, а народ – нескореним.

І нині, продовжуючи боротьбу за цілісність та незалежність нашої держави на Сході України кращі сини і доньки захищають нас від ворога – російського агресора, жертвуючи найдорожчим – життям та здоров’ям.

Нашим святим обов’язком є пам’ятати та вшановувати Героїв Небесної Сотні, усіх, хто в різні історичні епохи стали на захист своєї отчого краю – рідної землі.

Будьмо гідними нащадками борців за свободу та незалежність України! Єднаймося ж у спільній меті – берегти й утверджувати вільну, незалежну, соборну Українську державу.

Пам’ятаймо подвиг Небесної Сотні.

Герої не вмирають!

З повагою,
міський голова                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                              Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.