Головна

З метою посилення національно-патріотичного виховання молоді відділом молоді та спорту виконавчого комітету міської ради спільно з управлінням освіти у загальноосвітніх закладах територіальної громади протягом року проводяться заходи приурочені знаменним датам в українському календарі.

Уже традиційним стало проведення спортивних змагань з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав.

Зокрема, 11, 12 та 13 лютого відділом молоді та спорту виконавчого комітету міської ради спільно з управлінням освіти та громадською організацією "Старокостянтинівська міська організація воїнів-інтернаціоналістів" на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів №7, № 8 та № 3 було організовано та проведено турніри зі стрітболу (присвячений пам`яті воїна-інтернаціоналіста О.Денисюка), волейболу (присвячений пам`яті воїна-інтернаціоналіста, вчителя фізичного виховання В.Скринського), настільного тенісу (присвячений пам`яті воїна-інтернаціоналіста Г.Палія).

У заходах взяли участь завідувач відділу молоді та спорту Іван Сторожук, головний спеціаліст відділу молоді та спорту Людмила Дублянська, голова ГО "Старокостянтинівська міська організація воїнів-інтернаціоналістів"  Олександр Чорногуз, заступник голови ГО Анатолій Потерба,  члени ГО: Сергій Богуцький, Микола Білик, Сергій Грищук, родичі Валерія Скринського.

У ході кожного заходу до учасників змагань з вітальними словами звертались воїни-афганці розповідаючи історії з військово-бойового життя,  наголошували на важливості фізичної підготовки та спортивного духу для участі у військових діях.

Спортивні змагання пройшли у дружній атмосфері.  "Юні спортсмени завзято боролися за перемогу, адже спортивні змагання це перевірка фізичної, техніко-тактичної, психологічної, морально-вольової підготовки спортсменів." – зазначає Іван Сторожук.

Переможців змагань було відзначено подарунками від громадської організації "Старокостянтинівська міська організація воїнів-інтернаціоналістів" та грошовими преміями (кошти виділені з бюджету міської територіальної громади).

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.