Головна

09 03 2021 визволення1Шановні ветерани!
Дорогі старокостянтинівці!

Цьогоріч минає уже 77-а річниця відтоді, як наш край звільнили від нацистських загарбників. Старокостянтинівщина, як і вся Україна, зазнали величезних втрат у важкій боротьбі проти ненависного ворога. Чи не кожна родина відчула невгамовний біль утрати близьких. Пам’ять про війну й досі ятрить наші серця.

Ми завжди з глибокою шаною згадуємо героїв, які ціною власного життя та здоров’я виборювали мир на нашій Старокостянтинівській землі. Зберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу – наш священний обов’язок. Вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось воїнам-визволителям, усім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні. Пишаємося мужністю, героїзмом, силою духу наших ветеранів, які у ті пекельні роки звільнили рідну землю, а потому відбудували край та плекали наше мирне майбутнє. Ви залишаєтеся для нас прикладом патріотизму та палкої любові до отчого краю.

Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття залишається захист рідної держави, її свободи і незалежності. Святою справою для нас є обов’язок відстояти мир, щоб передати його у спадок нащадкам. І перемога неодмінно буде за нами!

Ми схиляємось перед вашим подвигом та високо цінуємо те, що отримали завдяки вам – право на життя та мирне майбутнє! Висловлюємо глибоку вдячність вам, шановні захисники, дорогі ветерани, за ваш подвиг заради щастя, миру та злагоди на рідній землі. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав перемогу над ворогом та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн.

Шановні ветерани! Прийміть від усієї громади найщиріші слова привітань із нагоди Дня визволення нашого краю від нацистських окупантів. Миру й злагоди усім нам, здоров’я і добра, Божого благословення кожній родині, нашій громаді, усій Україні!

Слава Україні!

Героям її слава!

З повагою,
міський голова                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                              Олександр СТЕПАНИШИН09 03 2021 визволення1

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.