Головна

1

Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту.
10 вересня в центрі культури імені В.Ножки відбулися урочистості з нагоди відзначення свята. Привітати спортсменів прийшли міський голова Микола Мельничук та керуючий справами виконавчого комітету міської ради Наталія Шабельник.
У вітальному слові Микола Мельничук зазначив, що ми пишаємося нашими спортсменами. Приємно те, що Старокостянтинівська ДЮСШ є однією із кращих спортивних шкіл у Хмельницькій області. Сьогодні вихованці ДЮСШ займають призові місця не тільки на теренах Хмельниччини, а й маємо рекордсменів України. За чемпіонами та рекордсменами звичайно, стоять учителі. Тому, вітаючи присутніх зі святом, він висловив щиру вдячність, тренерам, спортсменам, усім фахівцям галузі фізичної культури і спорту, за нелегку працю. Особливі слова вдячності Микола Степанович адресував ветеранам спортивного руху. Зауважив також, що влада громади прикладає та надалі прикладатиме максимум зусиль, щоб розвивати спортивну інфраструктуру у місті та на сільських територіях.
Кращим представникам галузі за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток фізкультурно-спортивного руху у громаді, високу професійну майстерність оголошено Подяки виконавчого комітету міської ради.
Учасники художньої самодіяльності подарували присутнім яскраву концертну програму.

2

3

4

5

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.