Головна

3097651 22 chervnya den skorboti i vshanuvannya pamyati zhertv viyni v ukrayini

Щороку у скорботний день 22 червня українці вшановують світлу пам’ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова. У цей день розпочалася жахлива війна, яка забрала життя кожного п’ятого нашого співвітчизника. День початку війни став в Україні історичним днем глибокої скорботи.

Горем і болем увірвалась вона в кожну українську домівку, кривавим лезом пройшла по кожному серцю, понівечивши долю цілих поколінь. Наш священний обов’язок — навіки зберегти пам’ять про тих, хто відстояв майбутнє, хто відвоював перемогу в цій жахливій війні, і тих, хто став жертвою нацизму.

Відтоді минуло багато років, та от знову ми змушені взятися за зброю. Українці вкотре проходять непростий шлях, демонструючи своє прагнення до свободи, дають гідну відсіч полчищам російської орди, захищаючи державність і територіальну цілісність України. І нині, потерпаючи від військової агресії, ми, як ніколи, усвідомлюємо ціну свободи і миру.

Тож будьмо вдячними захисникам України всіх поколінь за силу духу, патріотизм, готовність до самопожертви. Світла пам’ять усім загиблим за свободу України. Завдяки їхньому подвигу в нашій державі обов’язково настане спокій та мир. Україна переможе!

Дорогі земляки! Ми маємо святий обов’язок — захистити мир, волю, життя. Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми усвідомлюємо, що агресора можна зупинити спільними зусиллями. Ми знаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Україна — в нашому серці! Це робить нас сильнішими. Наша пам’ять — запорука неминучості нашої Перемоги нині.

У День скорботи — пам’ятаємо, сумуємо, молимося, віримо…

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.