Головна

DSC 1341

22 червня, у День скорботи, Старокостянтинівська громада із представників міського керівництва вшанувала пам'ять борців із нацизмом та жертв війни. Тиха акція покладання квітів до Меморіального комплексу приурочена необхідності карбування національної пам’яті. Ця пам'ять важлива для українців, щоб більше не повторювались такі події, особливо тепер, коли триває війна із рф.

Цього дня 1941 року почалася нова фаза Другої світової війни на території сучасної України та інших країн. Цього дня вшановують усіх, хто загинув унаслідок бойових дій на території України, яка зазнала найбільших втрат за період війни. У той період були знищені цілі міста і села. Коли ми говоримо про Другу світову війну, насамперед варто пам’ятати про людей, які постраждали від війни та ціну, яку заплатило людство для перемоги над нацизмом.

Хвилиною мовчання очільники громади пошанували тих українців і старокостянтинівців зокрема, кого вивезли на примусові роботи, хто опинився у концтаборах, усіх, хто ціною власного життя захистив своїх земляків і увесь цивілізований світ.

DSC 1320

DSC 1323

DSC 1326

DSC 1330

DSC 1337

DSC 1339

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.