Головна

z dnem konstytutsii ukrainy

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Конституції України!

Прийняття головного нормативно-правового акта держави ознаменувало фундаментальне закріплення основ суспільного ладу, державного устрою, системи, порядку утворення, принципів організації і діяльності державних органів, прав та обов’язків громадян. Конституція України 1996 року визначає, що Україна є правовою державою, яка базується на принципах поваги до особи й недоторканності її прав і свобод, верховенства права, дотримання закону. Вона забороняє дискримінацію. У Конституції закріплений суверенітет Української держави над всією її територією, яка є недоторканною. А захист цього суверенітету і територіальної цілісності є найважливішою функцією держави і справою всього Українського народу. Дієвість цієї норми Конституції українці демонструють на практиці вже майже десять років, боронячи Україну від російської агресії.

Ми вже точно знаємо, що насправді Конституція закарбована у кожному палкому серці українця. Через єдність, повагу, готовність допомагати, захищати і разом боротись за нашу свободу та незалежність. Через усі ті прояви людяності, сміливості, готовності до самопожертви, які продемонстрував наш народ під час війни. Через любов до своєї країни.

Так, сила українського народу — у свободі. Ми вільний народ і будемо такими завжди! Ми незламні, і ми захищаємо свою рідну землю. Правда за нами, бо ми не бажаємо чужого. Хай же цей вікопомний день ще більше згуртує українську націю і спрямовує всі її економічні і політичні сили, весь потенціал на Перемогу!

За волю! За правду! За життя! Борімося до самої Перемоги!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.