Головна

img1625380550

Вітаємо вас з професійним святом – Днем Національної поліції України!

Щодня, виявляючи мужність, витримку, самовіддачу, ви охороняєте спокій та життя мешканців Старокостянтинівської міської територіальної громади, стоїте на варті правопорядку. Ви обрали для себе мужню і почесну професію – протидіяти злочинності, захищати права і свободи громадян, охороняти суспільні злагоду і спокій. У цей непростий для України час ви демонструєте високий професіоналізм, міцний дух, сміливість і мужність на службі. Кожен на своєму фронті, працюючи 24/7, ви робите все можливе і неможливе, щоб наблизити нашу Перемогу!

Ми всі знаємо, що ми переможемо і Україна буде вільною європейською державою. Ми обов’язково повернемо територіальну цілісність нашої Батьківщини.

Дякуємо нашим поліцейським за віддану службу та високий фаховість! Бажаємо вам завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну вам принциповість та вміння невідкладно приймати правильні рішення. Нехай кожен день вашої служби супроводжується успіхами і озивається лише людською вдячністю, нехай береже вас доля. Міцного вам здоров’я, родинного тепла та затишку, успіхів у службі, здобутків в ім’я мирної України!

Щиро зичимо вам наснаги, сил, витримки задля досягнення нашої єдиної мети – Перемоги!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                         Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.