Головна

o 1g85icfoh1ref1384uua8pb1ffb2h

Вітаємо вас з професійним святом!

Гірничо-металургійний комплекс є однією з першооснов національного господарства та займає чільне місце в економіці нашого краю. Професіоналізм і нелегка щоденна праця фахівців галузі роблять величезний внесок у створення надійного фундаменту для розвитку країни. Переконані, що ви й надалі не шкодуватимете зусиль задля підвищення конкурентоспроможності металургійної продукції, впровадження нових технологій, ефективного та раціонального використовуються природних ресурсів.

У наш час ви трудитеся, збагачуючи набутий досвід уже новітніми технологіями. Вірними цій професії залишаються сильні і загартовані духом люди. Віримо, що багаті традиції, досвід, бездоганне знання справи та професіоналізм допоможуть вам успішно досягати поставлених цілей. А отже — це вагомий внесок у створення надійного фундаменту для Перемоги України.

Міцного вам здоров’я, родинного затишку, добробуту і злагоди! Нехай у ваших серцях і надалі горить незгасний вогонь, хай сильними будуть ваші руки, а ваш величезний досвід гідно наслідують нові покоління!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.