Головна

DSC 1357

Дружнє Старокостянтинівській громаді німецьке місто Мюнзінґен сумлінно тримає варту допомоги українським побратимам. Менше ніж за місяць, 19 липня, Старокостянтинів знову приймав наступну партію гумвантажу із великовагової автівки, що доставила 52 медичних функціональних ліжка.

DSC 1347 cr

Як ми вже неодноразово нагадували, історія взаємин саме із цим німецким містом не є випадковістю, адже співзасновниця благодійного фонду «Мюнзінґен допомагає» Марина Хайнріх і мешканка Мюнзінґена Майя Сироватська є вихідцями із села Григорівка, тому вони обізнані із потребами нашої громади безпосередньо. До благодійної ініціативи долучаються не лише засновники фонду —  Штефан Думбек та Марина Хайнріх, а й бургомістр Майк Мюнцінґ. Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну між нашими громадами налагодилася мережа продуктивної співпраці і допомоги. Дякуємо, що європейська демократична спільнота долучається до нашої спільної боротьби за свободу і перемогу.

DSC 1371

DSC 1382

DSC 1390

DSC 1392

DSC 1400

Цього разу, як і у червні,  допомогу від БФ «Мюнзінґен допомагає»  отримало КНП «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня». «Цю чергову партію функціональних оснащених ліжок отримають стаціонарні відділення нашої лікарні, де є у них особлива потреба. Ліжка розподіляться між дитячим, інфекційним, травматологічним, терапевтичним і неврологічним відділеннями», — зазначила директорка КНП «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня» Людмила Гнатюк. Заразом секретар міської ради Олександр Степанишин наголосив, що отримана цільова гуманітарна допомога є лише черговою, а не фінальною партією вантажу, що комплектується для медичних закладів нашої громади. 

DSC 1398

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.