Головна

DSC 1452

Сьогодні, 21 липня, на стадіоні «Центральний» відбувся захід, приурочений XVII літньому Європейському юнацькому олімпійському фестивалю (ЄЮОФ). Директор КЗ «Старокостянтинівський Центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх»» Сергій Грищук і тренер-викладач з легкої атлетики Володимир Гоняк повідомили, що наш старокостянтинівський «ходун» Роман Горбачов представлятиме Україну у складі збірної.

З 23 по 29 липня 2023 р. у м. Маріборі (Республіка Словенія) відбудеться ХVІІ літній Європейський юнацький олімпійський фестиваль, у якому візьмуть участь понад 2 тисяч спортсменів віком від 14 до 18 років у 10 видах спорту. На цих європейських змаганнях представлені спортсмени із 48 країн Європи, які розіграють 742 медалі.

На ЄЮОФ національну збірну команду України представлятимуть 56 спортсменів у 7 видах спорту, зокрема: легка атлетика, баскетбол, велоспорт, гімнастика спортивна, дзюдо та плавання. Із Хмельницької області до Марібору вирушають два спортсмени, один із них — Роман Горбачов, вихованець Старокостянтинівської ДЮСШ та тренерів Володимира Гоняка і Олександра Вербицького.

Зичимо Романові успішних стартів і руху до перемоги заради миру!

DSC 1456

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.