Головна

630c56af72164601808421

29 серпня, у День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, ми вшановуємо світлу пам’ять про тих, хто ціною власного життя відстоював свободу й незалежність нашої держави. У ці дні вся країна вшановує подвиг наших захисників, які загинули, боронячи мир і спокій у наших домівках.

Серпень 2014-го… Бої за Іловайськ… Страшна сторінка в нашій історії. Скільки загиблих, зниклих безвісти, поранених… За офіційними цифрами криються сотні обірваних життєвих доріг, зламаних, скалічених людських доль! Батьки втратили дітей, дружини – чоловіків, діти – батьків… Трагічні події під Іловайськом показали всьому цивілізованому світу справжнє обличчя «руzкого міра», який 24 лютого 2022 року пішов на українців уже повномасштабним вторгненням.

Історія циклічна, і боротьба з колоніальною державою триває віками. У всіх боях упродовж всього цього часу українське вояцтво самовіддано, не шкодуючи себе та знищуючи ворогів, боронило Україну від одного і того ж агресора. Спливають століття, а ворог України той самий – московія, російська імперія, совєтська росія, російська федерація. У цьому переліку ми поставимо крапку. Остаточно. Щоб рашистське зло згинуло навіки.

Час не в змозі викреслити з пам’яті героїчні подвиги, приклади вірності військовому обов’язку, що продемонстрували наші воїни, і обов’язок кожного з нас завжди пам’ятати про Героїв, котрі віддали життя, захищаючи Україну. Пам’ять про них завжди буде жити в наших серцях. Пам’ятатимемо ми завжди і наших земляків-старокостянтинівців, які загинули за Україну.

Молитвою згадаймо Героїв, які боролися і віддали життя за долю Вкраїни і наше майбутнє. Господь відкрив перед ними двері в кращі світи, вони пішли на небо нескореними… Всі ми у вічному боргу перед матерями й батьками загиблих синів і дочок за те, що виростили вони – Героїв, мужніх палких патріотів. І схиляємося перед дітьми, які втратили батьків.

Слава Україні!

Вічна пам'ять і слава Героям!

Герої не вмирають!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.