Головна

1ver3 cr

Прийміть найщиріші вітання з Днем знань і початком нового навчального року!

Свято першого дзвоника — завжди особливе і яскраве свято, насичене емоціями, враженнями, яке змушує хвилюватись і школярів, і педагогів, і батьків.

Уже другий рік поспіль це світле і радісне свято проходить в умовах дії воєнного стану. Війна, на жаль, стала реальністю, а не явищем минувшини з підручників з історії. Але навіть під час війни діти продовжують вчитися в школах, і святкування Дня знань так само актуальне.

Бажаємо усім школярам, учням, студентам наполегливості, натхнення, постійного самовдосконалення і успіхів у навчанні. Любіть нашу неньку Україну, нашу мову солов’їну, шануйте традиції та надбання нашого народу. Ніколи не зупиняйтеся на шляху до своєї мети! У цей день особливу увагу звертаємо на дітей наших Захисників та Захисниць, які чекають їх вдома та переживають цю розлуку. Діти, ваші татусі та мами — Герої, пишайтеся ними. Вони гордість нашої громади, нашої країни!

Слова вдячності та побажання добра й гараздів адресуємо шановним учителям! Ви щиро ділитесь своїми знаннями, виховуєте юних українців – свідомих патріотів рідної держави. Упевнені, що спільна праця, наполегливість та єдність прагнень стануть запорукою успіхів у справі розвитку української освіти.

У цей складний час пам’ятаймо: наші діти — це майбутнє України, наша гордість і віра у завтрашній день. Ми всі зобов’язані виховати наше майбутнє ще розумнішим, ще патріотичнішим, ще кращим. З новим навчальним роком! З новими успіхами і майбутніми досягненнями! Нехай цей рік якнайшвидше принесе нам Перемогу, мирне небо і віру в добро, реалізацію творчих намірів і життєвих планів, додасть сили та натхнення.

Будьмо сильними! Будьмо успішними! Будьмо разом!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.