Головна

den pidpriemstva

Щиро вітаємо з професійним святом ініціативних, креативних, наполегливих, сміливих та рішучих людей, завдяки яким в країні успішно розвивається підприємництво.

Завдяки вашій щоденній наполегливій праці й професіоналізму будується основа економіки Старокостянтинівської громади. Адже ви сприяєте наповненню бюджету, створенню нових робочих місць, берете на себе ініціативу в багатьох важливих питаннях життєдіяльності краю.

Зокрема, наші підприємці з перших днів агресії російської федерації без жодних вагань включилися у боротьбу з ворогом на всіх фронтах: саме вони попри невизначеність економічної ситуації не зупинили виробництва та зберегли робочі місця, саме вони підтримали бюджет громади сплаченими податками й зборами, саме вони одними з перших простягнули руку допомоги у непростій ситуації тим, хто найбільше потребує підтримки, саме вони в числі благодійників й меценатів, які не шкодуючи ні фінансових, ні матеріальних ресурсів з перших днів великої війни зуміли сформувати і розвинути наш український тиловий «економічний фронт», який також дуже важливий для перемоги над ворогом.

Наша вдячність усім підприємцям, представникам бізнесу, виробничникам, всім, хто на своєму місці працює задля нашої Перемоги над ворогом. Ви справжній приклад патріотизму та любові до рідної землі. Разом ми втримаємо «економічний фронт». Продовжимо допомагати нашим воїнам.

Тож бажаємо вам натхнення, наснаги, нескінченної енергії для розвитку та втілення нових бізнес-проектів. Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою і успішною, постійно зростають обсяги вашого виробництва, реалізації товарів та послуг, збільшуються надходження та прибутки! А найголовніше – Перемоги і Миру!

З повагою,
міський голова                                                                       Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                      Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.