Головна

 

Старкон 814

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня міста — нашого Старокостянтинова.

Це приємна подія для нас, його мешканців, це свято улюблене і шановане старокостянтинівцями. Але і цьогорічна 814-та річниця заснування Старокостянтинова затьмарена війною. Ворог зазіхає на нашу незалежність, територіальну цілісність і суверенітет, рф’ія маніакально вперто не визнає наше право на існування як нації зі своєю мовою, історією, звичаями і традиціями.

Всі сили й молитви українського народу спрямовані на захист своєї рідної Української землі. Ми вклоняємося перед мужністю та звитягою наших Героїв, які боронять нашу державу і наш український люд, не бояться дивитися смерті у вічі й тримають над нами небо. Дякуємо нашим волонтерам, які без сну і відпочинку працюють заради допомоги нашим воїнам та жертвам московської агресії. Дякуємо усім старокостянтинівцям. Дякуємо нашій єдиній громаді.

Низько схиляємо голови перед пам’яттю полеглих Героїв. Їх імена назавжди в історії міста й України.

Ми знаємо, прийде час — і «згинуть наші воріженьки, як роса на сонці…». Віримо в наші Збройні Сили України, підтримуймо тих, хто мужньо боронить нашу отчу землю. Попереду у нас багато свят і перемог, які ми зустрінемо під мирним небом на Українській квітучій землі.

Тож нехай мир і злагода, добробут і благополуччя, взаємна повага і довіра панують в нашій громаді. Хай зростає та розвивається наше рідне місто — наш Старокостянтинів! Хай щастя, любов і достаток живуть на кожній його вулиці, у кожній оселі, в кожній родині, об’єднуючи всіх у згуртовану і небайдужу громаду.

З Днем народження тебе, Старокостянтинове!

Перемоги і справедливого миру тобі, рідна Україно!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.