Головна

partyzan

22 вересня, у День партизанської слави, ми вшановуємо учасників партизанського руху, тих, хто в роки Другої світової війни став до нерівного бою з нацистськими окупантами, і тих, хто у ворожому тилу нині допомагає Збройним Силам України гнати рашистів із захоплених територій нашої держави.

Історія воєн не знає прикладів, коли народний рух опору, ставши, власне, другим фронтом, досягав такого розмаху, організованості та ефективності. Підпільники і партизани своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою та безмежною любов’ю до Батьківщини довели усьому світові, що Україна ніколи не скориться загарбникам. Україна знову доводить це світові. І тепер, коли війна знову зaтьмapилa наше небо, кpaщi сини i доньки українського народу зі зброєю в руках захищають рідну землю, відстоюють омpiяну поколіннями свободу Вкpaїнської держави, боронять одвічне право народу на волю, соборність і незалежність. Активно проводять підпільну роботу на тимчасово окупованих територіях наші партизани. Героїчна щоденна робота у жорсткому, небезпечному ритмі крок за кроком наближають нашу Перемогу і мир на Українській землі!

У цей день ми складаємо шану тим, хто не дожив до наших днів, і тим, хто несе біль від ран, від втрати бойових побратимів, гіркі спогади про труднощі партизанських стежок.

Низько вклоняємося вам, шановні наші захисники і підпільники, висловлюємо щиру подяку за ваш подвиг, який ми пам’ятатимемо і шануватимемо вічно! Бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, родинного затишку, добробуту.

Ми, українці, твердо знаємо, що об’єднавшись ми вистоїмо й переможемо, а сил надає нам отча земля та звитяжний козацький дух!

Перемога за нами!

Слава Україні!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.