Головна

З почуттям глибокої скорботи Старокостянтинівська міська територіальна громада сприйняла звістку про смерть Почесного громадянина міста Старокостянтинова Бориса Олександровича Зайчука.

9 жовтня 2023 року, на 75-му році життя, перестало битися серце Бориса Олександровича, українського педагога, політолога, економіста, дипломата, колишнього Голови правління Пенсійного фонду України, члена Координаційної ради з питань внутрішньої політики, заслуженого працівника соціальної сфери України, Почесного громадянина міста Старокостянтинова.

Свій багаторічний досвід державного діяча і політика Борис Олександрович повною мірою використав, просуваючи наші національні інтереси на посадах посла України в Хорватії і Чехії. Брав активну участь у громадській діяльності, одним з перших приєднавшись до Української асоціації зовнішньої політики.

Борис Олександрович присвятив своє життя служінню Українській Державі, розбудові пенсійної системи України, зростанню міжнародного авторитету нашої країни у світі.

Пішов із життя справжній патріот, талановитий вчитель і наставник, авторитетний керівник.

Світла пам’ять про Бориса Олександровича та спогади про його добрі земні справи завжди житимуть в наших серцях.

У ці скорботні дні депутатський корпус та виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради, особисто міський голова Микола МЕЛЬНИЧУК висловлюють глибоке співчуття рідним і близьким покійного з приводу непоправної втрати. Поділяємо ваше горе та біль утрати. Світла йому пам’ять та вічний спокій.

zaychyk 1

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.