Головна

635b8bdd807ba571153485

Щорічно 28 жовтня відзначається День визволення України від нацистських загарбників, вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось воїнам-визволителям, усім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні. Дякуємо тим, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та допомагав піднімати Україну з руїн. Згадуємо всіх, чиє життя забрала та страшна війна.

Ця сторінка історії України ніколи не зітреться з пам’яті українського народу. Переможна битва за Україну, яка тривала із 22 червня 1941 року до кінця жовтня 1944 року, стала вирішальною у розгромі військ вермахту і його поплічників. Самовідданість і жертовність, яку тоді демонстрували українці заради повного знищення нацизму на території Європи, не була даремною!

Сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів і прадідів; весь світ знає, а ми пишаємось героїзмом, силою духу, мужністю наших захисників і твердо віримо у нашу перемогу. Болить! Та українцям знову довелося стати на захист України, її свободи і територіальної цілісності від посягань сусідньої держави. Поки Європа твердила: «Ніколи знову», путінський режим плекав мрії про загарбання й поневолення. Вже через сім десятиліть після перемоги гітлерівського нацизму, нинішні захисники України — відважні та сміливі воїни — у боротьбі з рашистами відстоюють віками відвойовану незалежну і соборну Українську державу. Для них найвищим законом буття було і залишається захист рідної землі, її свободи і незалежності.

Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам’ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в тій жахливій війні. Тим, хто загинув, і тим, хто вижив у пеклі 40-х, ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні.

Щиро дякуємо ветеранам, сучасним героям за самовідданість і любов до України. Бажаємо здоров’я, добробуту, тепла, затишку, мирного і світлого неба над головою!

Перемоги нашій Україні!

З повагою,
міський голова                                                                       Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                           Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.