Головна

howtolaunch

 

Команда Міжнародного республіканського інституту на основі практичного досвіду впровадження стажування в громадах у межах програми USAID "Мріємо та діємо" розробила посібник для органів місцевого самоврядування "Як впровадити програму стажування для молоді?".

Сьогодні відбулась презентація посібника в Старокостянтинівській територіальній громаді. На заході були присутні представники виконавчого комітету та організацій партнерів в галузі молодіжної політики. Презентував посібник начальник відділу молоді та спорту виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Іван Сторожук.

Програма "Мріємо та діємо" впроваджується за фінансової підтримки Агенції США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності" (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

DSC01519 0000 DSC01521

Посібник містить покрокові інструкції, як впровадити програму стажування в органах місцевого самоврядування, та практичні кейси успішного досвіду громад.

Переглянути посібник можна за цим посиланням.

DSC01519 0001 DSC01515

DSC01519 0002 Фон

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.