Головна

10 Maydan 1920x1080

Україна відзначає День Гідності та Свободи.

Українці прекрасний, сильний, сміливий, розумний, талановитий народ. І непереможний! Ми готові боротися ціною власного життя, захищати свободу вибору, свободу слова та думки, рівність, повагу. Нині ж нам доводиться захищати власне право на життя і право бути українцями.

У цей день вшановуємо усіх тих, хто своєю жертовністю демонструють щире прагнення жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Ми заплатили й продовжуємо платити за свободу величезну ціну. Ми ніколи не забудемо всіх, хто віддав за Україну своє життя. Ніколи не пробачимо всім, хто прийшов на нашу землю нас поневолювати і вбивати. Але головне – це нікому не вдалось і ніколи не вдасться!

Ми маємо підтримувати один одного, а особливо допомагати нашим ЗСУ, які звільняють українську землю від російських окупантів і роблять все можливе для відновлення територіальної цілісності нашої держави. Сила наша — у єдності! Ми, українці, — нація нескорених, сильних, вольових борців за справедливість і свободу. Патріотизм нинішнього покоління, завзяття творців української державності довели, що наш народ є господарем на своїй землі. Адже від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми і житимуть наступні покоління.

У нас багато надскладних завдань. Головне – відстояти територіальну цілісність та незалежність України. Ми повинні зберегти економічний потенціал та розпочати впровадження тих змін у всіх сферах життя, які вимагає народ. Тож нам потрібна згуртованість, віра, наполегливість. Сила зростає у боротьбі, вправність — у праці, досвід — в аналізі й упередженні помилок.

Щиро вітаємо всіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаю всім нам порозуміння й згуртованості, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні. Нехай мир і спокій запанують у рідній Україні. Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!

Слава українському народу! Слава Україні! Слава її Героям!

Разом до перемоги!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.