Головна

den volontera

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня волонтерів — свята кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. В умовах бойових дій, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє, коло громадян, які не стоять осторонь, а всіляко допомагають країні, суттєво збільшилася. Тому це свято є святом кожного, хто готовий підтримати ближнього від щирого серця.

Волонтерський рух у нашій громаді — потужна сила, яка допомагає рухатися до перемоги над агресором. Від початку війни волонтери жодного дня не зупиняються у своєму прагненні допомогти, нагодувати, обігріти наших захисників, котрі боронять країну від ворога.

Зусиллями волонтерів на фронт відправлені десятки вантажів не лише з харчами та необхідним обладнанням, а й зі словами підтримки та оберегами, що допомагають воїнам триматися у пекельній боротьбі, зокрема й від наших юних волонтерів. Разом з тим старокостянтинівці допомагають облаштувати новий дім тим, змушений був залишити свою домівку та оселилися на Поділлі. Багато наших краян долучилися до волонтерського руху: плетуть сітки, готують випічку й консервацію, донатять на потреби армії.

Тож доземний уклін й щира вдячність усім нашим волонтерам за милосердя, наполегливість та непохитність у нелегкій місії. Бажаємо вам, дорогі волонтери, успіхів у всіх починаннях, сил та здоров’я, аби звершити ще більше добрих справ! А найбільшою нагородою хай стануть сотні й тисячі вдячних людей, життя яких ви змінили своєю увагою, небайдужістю та допомогою. Наснаги вам і бадьорості, удачі й успіхів! Нехай кожен шляхетний волонтерський вчинок спонукає до дії інших. І хай ваші благі діла повертаються до вас сторицею!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.